Ministar poljoprivrede donio je Pravilnik o gospodarskom programu korištenja poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske, koji stupa na snagu 17.10.2018. godine (NN 90/18). Pravilnikom se propisuje sadržaj obrazaca Gospodarskog programa korištenja poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske koji je sastavni dio ponude na javnom natječaju za zakup i prodaju poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske.

Najveća konferencija za proizvođače i trgovce. Ovogodišnja tema je: "Maloprodaja u EU - trendovi i izazovi.

Trgovino, Quo Vadis?". Konferencija će se održati u dvorani tvrtke "Kraš" u Zagrebu s početkom u 9,00 sati 24. listopada 2018. godine, a više informacija možete pronaći na sljedećoj poveznici:

http://suvremena.hr/pozivamo-vas-na-30-jubilarni-magros-2018/

Predavanje u Dvorani 3, Plaza Event Centra subota 1.12. od 10,30 do 18,30 sati, namijenjeno za kozmetičare, dermatologe, fizioterapeute,estetičare...

Upoznajte vrhunske brendove iz svijeta kozmetike i otkrijte zbog čega ih preporučuju najpoznatiji dermatolozi, estetski kirurzi i kozmetičari.

Kreativne, suvremene, individualne – tako bi se mogle opisati frizure Elvira Bajrića, liceniranog TIGI edukatora. O kakvom je kreativcu riječ najbolje govori činjenica da je na poziv TIGI-ja nastupao na proslavi desete godišnjice Ged Head studija u londonskom Old Billingsgateu. Njegov talent potvrđuju brojna priznanja i nagrade, među kojima je i titula prvaka bivše Jugoslavije koju je dobio iste godine kad je završio školu. Usavršavao se na akademijama u Italiji i Španjolskoj, a jedan od mentora mu je bio i poznati frizer Anthony Mascola. Elvir Bajrić voditelj je frizerske akademije „Radionica“ u Sarajevu i autor stručne knjige „Rječnik frizerskih tehnika i termina“.

Hrvatska obrtnička komora za obrtnike organizira besplatni seminar NORME ZA RAST VAŠEG POSLOVANJA, koji će se održati 11. listopad 2018. u prostoru HOK Ilica 49, Zagreb.

Na seminaru predstavit će se predavač iz SBS (Small business standards - The European association representing SMEs in standardisation) koji će govoriti o normama i uključenosti poduzetnika EU u njihovu primjenu kao i o važnosti primjeni normi u poslovanju poduzetnika na zajedničkom tržištu.