Poštovani,

U privitku Vam šaljem poziv na izlaganje na 13. Gastro izložbi u organizaciji Udruženja hrvatskih obrtnika Ludbreg.

Izložba će se održati u četvrtak, 31. kolovoza 2017. godine u hotelu "Amalia" Ludbreg.

POZIV - PRIJAVNICA

Poštovani,

            Čast nam je i zadovoljstvo ispred suorganizatora Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije pozvati Vas da se uključite svojim nastupom na ovogodišnjem 25. ZAGORSKOM GOSPODARSKOM ZBORU koji će se održati u sklopu «Tjedna kajkavske kulture - Krapina 2017.» u Krapini od 07. do 09. rujna 2017. godine.

             Zagorski-gospodarski zbor i ove godine se održava na atraktivnoj lokaciji Osnovne škole Ljudevit Gaj, Trg Stjepana Radića 1, Krapina.

             Pozivamo Vas da nam se pridružite na izložbenom prostoru kako bi zajednički predstavili obrtničke proizvode i usluge Vaših članova, te nastavili sa tradicijom uspješne organizacije Zbora na ovim prostorima.

            Svim Vašim zainteresiranim obrtnicima  koji uredno podmiruju obveze prema komorskom sustavu, osigurali smo besplatan nastup. Naziv Vaše Područne obrtničke komore, kao i obrtnika izlagača uvrstit će se u Katalog 25. Zagorskog gospodarskog zbora, kao i u sve prateće promidžbene aktivnosti.

            U prilogu Vam dostavljamo PRIJAVU za sudjelovanje na 25. Zagorskom gospodarskom zboru u Krapini, koju molimo da popunite i vratite što prije, a krajnji rok je do 31. kolovoza 2017. godine na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., kontakt osoba Sandra Klasić, mob: 099/706-3600.

            Radujemo se Vašem dolasku i zahvaljujemo na suradnji.

Poštovani,

zadovoljstvo nam je najaviti drugu u nizu edukacijsku radionicu na temu gastro i eno turističkog proizvoda koja će biti održana u Hotelu Ambasador u Opatiji, 14.06.2017. Radionica je organizirana u suradnji Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske obrtničke komore.

Radionica će pružiti vrhunski edukativni sadržaj i informacije o svjetskim trendovima u segmentu gastronomije i enologije, uključujući marketing, a namijenjena je prvenstveno chefovima u restoranima, voditeljima ugostiteljskih objekata i sl.

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavljuje Otvoreni javni poziv za Program „Očuvanje i razvoj tradicijskih i umjetničkih obrta“. Ovaj Otvoreni javni poziv namijenjen je mikro, malim i srednjim poduzećima (isključivo obrti, trgovačka društva i zadruge). Prijave se zaprimaju isključivo od 1.6.2017. do 31. 7. 2017. godine.