Obrtnička zabava 28.01.2012.

Nakon 20 godina Udruženje obrtnika Vukovar uspješno je organiziralo obrtničku zabavu. U subotu 28.01.2012. godine u restoranu “NADA” našeg obrtnika Ivice Pravdića bila je premala da primi sve koji su htjeli doći na zabavu.

Na zabavi bili su i predsjednik Hrvatske Obrtničke komore g. Dragutin Ranogajec sa suprugom, gradonačelnik grada Vukovara i saborski zastupnik Željko Sabo sa suprugom, potpredsjednik Hrvatske Obrtničke komore i predsjednik POK-a Vukovarsko-srijemske županije g. Ivan Klarić, te naša prijateljska udruženja Iloka, Vinkovaca, Županje i pobratimljenog udruženje obrtnika Požega na čelu sa svojim predsjednikom Slavkom Rich-om.

Na početku obrtničke zabave uzvanicima se obratio predsjednik Udruženja obrtnika Vukovar g. Dražen Zovko i predsjednik Hrvatske Obrtničke komore g. Dragutin Ranogajec koji je po prvi puta bio u Vukovaru te prigodno darivao predsjednika i udruženje. Nakon pozdravnih govora održana je minuta šutnje na sjećanje na sve naše obrtnike i branitelje koji su položili život na oltar domovine.

Nakon poslužene večere, cijelo vrijeme je bilo veselo na podiju za plesanje, koji je bio premali da primi sve raspoložene obrtnike i njihove goste i prijatelje.

Oko 1.00 sat iza ponoći izvučene su tombole koje su bilo izrazito bogate: 1. nagrada je bila 7 dana na otoku Braču za 2 + 2 osobe koju je darovalo naše bratsko udruženje obrtnika Brač na čelu s njihovom predsjednicom Danicom Baričević, na čemu im od srca zahvaljujemo.

2. nagrada je bila također 7 dana na otoku Braču dar obrtnika Ivana Bučina u njegovom hotelu.

Na kraju su obrtnici pripremili iznenađenje njihovom predsjedniku spremivši mu veliku tortu s natpisom Udruženje obrtnika Vukovar, te ga pozvali da ju službeno prereže, na tom činu mu se pridružio i predsjednik Hrvatske Obrtničke komore g. Ranogajec.

 Zabava se poslije toga nastavila du ranih jutarnjih sati.

 

Moglo bi Vas zanimati