Obrtnička zabava 28.01.2012.

Nakon 20 godina Udruženje obrtnika Vukovar uspješno je organiziralo obrtničku zabavu. U subotu 28.01.2012. godine u restoranu “NADA” našeg obrtnika Ivice Pravdića bila je premala da primi sve koji su htjeli doći na zabavu.

Na zabavi bili su i predsjednik Hrvatske Obrtničke komore g. Dragutin Ranogajec sa suprugom, gradonačelnik grada Vukovara i saborski zastupnik Željko Sabo sa suprugom, potpredsjednik Hrvatske Obrtničke komore i predsjednik POK-a Vukovarsko-srijemske županije g. Ivan Klarić, te naša prijateljska udruženja Iloka, Vinkovaca, Županje i pobratimljenog udruženje obrtnika Požega na čelu sa svojim predsjednikom Slavkom Rich-om.

Na početku obrtničke zabave uzvanicima se obratio predsjednik Udruženja obrtnika Vukovar g. Dražen Zovko i predsjednik Hrvatske Obrtničke komore g. Dragutin Ranogajec koji je po prvi puta bio u Vukovaru te prigodno darivao predsjednika i udruženje. Nakon pozdravnih govora održana je minuta šutnje na sjećanje na sve naše obrtnike i branitelje koji su položili život na oltar domovine.

Nakon poslužene večere, cijelo vrijeme je bilo veselo na podiju za plesanje, koji je bio premali da primi sve raspoložene obrtnike i njihove goste i prijatelje.

Oko 1.00 sat iza ponoći izvučene su tombole koje su bilo izrazito bogate: 1. nagrada je bila 7 dana na otoku Braču za 2 + 2 osobe koju je darovalo naše bratsko udruženje obrtnika Brač na čelu s njihovom predsjednicom Danicom Baričević, na čemu im od srca zahvaljujemo.

2. nagrada je bila također 7 dana na otoku Braču dar obrtnika Ivana Bučina u njegovom hotelu.

Na kraju su obrtnici pripremili iznenađenje njihovom predsjedniku spremivši mu veliku tortu s natpisom Udruženje obrtnika Vukovar, te ga pozvali da ju službeno prereže, na tom činu mu se pridružio i predsjednik Hrvatske Obrtničke komore g. Ranogajec.

 Zabava se poslije toga nastavila du ranih jutarnjih sati.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Moglo bi Vas zanimati