U travnju 2015. godine u Celju najznačajniji industrijski sajmovi šire regije

Međunarodni specijalizirani stručni sajmovi na prostoru Celjskog sajma u 2015. godini – sajam alatničarstva Forma tool, plastike, gume i kemije Plagkem, grafike i pakiranja Graf&Pack i sajam Zavarivanje i ljevarstvo održat će se od 21. do 24. travnja 2015. godine na prostoru Celjskog sajma.

Poštovani obrtnici, poduzetnici najveća slovenska sajamska kuća Celjski sejem d. d. i Hrvatska obrtnička komora pozivaju Vas u Celje.

Na ovim specijaliziranim sajmovima mogu se očekivati najbolji ponuđači iz te industrije i najznačajnije svjetske robne marke iz sektora navedenih djelatnosti.

Stručni sajmovi, koje Celjski sejem organizira svake dvije godine, u 2015. godini donose značajnu sadržajnu nadgradnju sajamskoga događanja, koja će u Celje dovesti nove, globalne aktere djelatnosti od proizvodnje do potrošnje.

Prijave nastupana navedenim specijaliziranim sajmovima i dalje teku te su prvotni rokovi prijave radi interesa izlagača pomaknuti do sredine siječnja 2015. godine, tako da zainteresirani obrtnici i poduzetnici mogu prijaviti nastup na sajmovima pod uvjetima iz priložene prijave.

Zašto se isplati posjetiti stručne sajmove u organizaciji Celjskog sajma:

–          na sajmovima će biti najznačajnije robne marke iz navedenih djelatnosti s posljednjim novostima i dostignućima,

–          sajmovi će biti prigoda za susret s kolegama iz profesije i ponuđačima usluga s tržišta Europske Unije i država Regije (posebna organizacija posjeta stručne javnosti iz Hrvatske, Srbije i BiH),

–          poduzetnici mogu upoznati najbolje primjere dobrih praksi iz struke,

–          sajam pruža prigodu usporedbe konkurentnosti vlastitih proizvoda na tržištu EU.

 BEZ TROŠKOVA ULAZNICE

Celjski sejem omogućuje besplatno razgledanje sajmova!

Prilikom prethodne registracije s primljenim kôdom na www.ce-sejem.siprimit ćete e-ulaznicu na Vašu e-adresu s kojom ćete moći besplatno posjetiti sajmište.

 

Za sve dodatne informacije, pitanja vezana uz prijave nastupa i mogućnost besplatne posjete specijaliziranim sajmovima Celjskog sajma u 2015. godini  možete se obratiti:

–          Celjskom sajmu: gospođa Nina Ermenc Pangerl, voditelj odnosa s inozemstvom, e-mail:nina.ermenc@ce-sejem.si; tel: 00386/3/5433 200,

–          u Hrvatsku obrtničku komoru; gospodin Dražen Horvat; tel: 01/48 06 650 i e-mail:drazen.horvat@hok.hr

 Iskoristite poslovne prilike koje donosi stručni sajamski dio ovih specijaliziranih sajmova za prezentaciju svojih proizvoda na sajmu ili prigodu da posjetite ove važne specijalizirane sajmove uz mogućnost nabave besplatnih sajamskih ulaznica!

Moglo bi Vas zanimati