Besplatne edukacije za unapređenje poslovanja

Poslovni dnevnik, Grad Vinkovci i Vukovarsko-srijemska županija 17. travnja 2015., u Tehnološkom parku Vinkovci (Vatrogasna 5) organiziraju BESPLATNE edukacije za male i srednje poduzetnike, obrtnike i OPG-e u sklopu projekta Poslovni uzlet.

Na edukacijama možete saznati informacije kako do sredstava EU-a za regionalni i ruralni razvoj te poljoprivredu, na koji način doći do sredstava za energetsku učinkovitost, kako za malo kuna oglašavati se uz Google i Facebook te kako svoje poslovanje možete voditi i kada niste u uredu uz Cloud uslugu. Informirajte se o upravljanju financijskim rizicima i kako osigurati naplatu potraživanja i poboljšati likvidnost te kako treba izgledati kvalitetan kreditni zahtjev. Ako tek počinjete kao poduzetnik, saznajte kako započeti vlasiti posao i kao što brže proći kroz šumu birokracije koja vas očekuje pri otvaranju novog posala. Također, možete saznati sve novitete vezano za Zakon o radu.

Prijavite se na edukacije što prije na poslovni.hr/vk-prijava  jer je broj mjesta ograničen! Osigurajte svoje mjesto na edukacijama koje vam mogu pomoći u vašem poslovanju!

Više o programu događanja i rasporedu edukacija na: poslovni.hr/vinkovci

Za dodatne informacije zovite nas ili nam pišite na 01 6326 000 i 6326 021 i/ili poslovni-uzlet@poslovni.hr


PROGRAM I RASPORED EDUKACIJA

Veselimo se vašem dolasku!

Tim Poslovnog dnevnika

Moglo bi Vas zanimati