Poslovni uzlet grada Osijeka

Poštovani,

Poslovni dnevnik vas poziva da se 12. lipnja 2015. pridružite edukativnoj manifestaciji Poslovni uzlet grada Osijeka, na Ekonomskom fakultetu, Trg Ljudevita Gaja 7 u Osijeku.

U prvom dijelu manifestacije nakon otvorenja, okupljeni će moći poslušati panel diskusiju koju će voditi glavni urednik Poslovnog dnevnika Mislav Šimatović na temu “Od ideje do uspješnog biznisa – dobri primjeri iz prakse”, a na kojoj će sudjelovati uspješni lokalni poduzetnici.

Nakon uvodnog dijela manifestacije svi zainteresirani mogu prisustvovati besplatnim edukacijama koje se održavaju od 13,00 do 17,15 sati.

Ne propustite priliku besplatno naučiti o oglašavanju na Facebooku i Googleu, Cloud uslugama, mogućnostima kreditiranja za poduzetnike,  EU fondovima,  kako izbjeći greške u pisanju kreditnih zahtjeva, kako pokrenuti vlastiti posao i kako se kvalitetno umrežiti te niz drugih važnih znanja za konkurentno poslovanje. 

Zato vas pozivamo da čim prije pregledate program i osigurate svoje mjesto na edukacijama koje vam mogu pomoći u poslovanju. Ako želite pomoći svojim kolegama, poznanicima, poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ima svog kraja, proslijedite im ovu informaciju kako bi se mogli prijaviti i besplatno sudjelovati na edukacijama.

Također za sve sudionike edukacija, uz podrušku našeg partnera tvrtke Podravka, organiziran je i besplatni ručak.

Prijaviti se možete na OVDJE

Posjetite našu Facebook stranicu

Dođite i unaprijedite vaše znanje!

Moglo bi Vas zanimati