VIROEXPO 2016

Koristimo prigodu da Vas podsjetimo da je u tijeku priprema 21. Međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede VIROEXPO 2016 koji će se od 26. do 28. veljače održati u Virovitici.

Informacija vezana uz spomenuti sajam, zajedno sa prijavnim materijalima, dostavljena je svim područnim obrtničkim komorama od strane Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije kao suorganizatora spomenutog sajma.

Odlukom Upravnog odbora Hrvatske obrtničke komore od 10. prosinca 2015. godine 21. Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede VIROEXPO 2016 uvršten je u Plan sajmova HOK-a za 2016. godinu u listu regionalnih sajmova te je Hrvatska obrtnička komora prepoznala važnost sajma za obrtništvo i važnost aktivne uloge Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije u suorganizaciji nastupa članova Komore na sajmu u Virovitici.

Sajam će biti organiziran na oko 6.500 m2 zatvorenog i oko 22.000 m2 vanjskog izložbenog prostora uz sudjelovanje nekoliko stotina izlagača iz 26 država Svijeta i posjetu od, po procjeni organizatora, blizu 30.000 posjetitelja.

Zemlja partner na ovogodišnjem sajmu biti će Republike Kosovo.

Molimo Vas da primljene informacije i uvjete nastupa na sajmu proslijedite  članstvu, kako bi svi obrtnici imali prigodu na vrijeme prijaviti nastup na ovome sajmu sukladno terminima i uvjetima koje Vam je dostavila Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije.

Za upite vezano uz prijavu nastupa možete se obratiti Obrtničkoj komori Virovitičko-podravske županije; kontakt osoba g. Božidar Jeremić, tajnik Komore,  dostupan na broj telefona: 033/721 258,  broj telefaksa: 033/726 028 i adresi elektronske pošte: ok.vpz@hok.hr 

Više informacija o samome sajmu i prijavne obrasce za nastup na sajmu „VIROEXPO 2016.“ možete pronaći i na Internet stranici sajma: www.viroexpo.hr

Moglo bi Vas zanimati