Đakovo EXPO

Univerzal d.o.o. Đakovo, Grad Đakovo i Turistička zajednica grada Đakova pozivaju vas na 8. Sajam poljoprivrede, obrtništva i gospodarstva Đakovo Expo Zlatne ruke, koji će se održati na sajmištu u Piškorevcima 8. i 9. travnja 2016. Cilj je manifestacije njegovati i promicati bogatu poljoprivrednu tradiciju kao i tradiciju starih zanata Đakova i Đakovštine, a okupljanjem malih poduzetnika i razmjenom znanja i iskustava dati impuls gospodarskom razvoju ovog kraja.

Osim stočnoga sajma i proizvoda obiteljskih poljoprivrednih gospodarstva, udruga te obrtnika, na 8. Đakovo Expu bit će izložena poljoprivredna oprema i mehanizacija. Kao organizatori, pripremamo edukacije za poljodjelce, edukacijske radionice o tradicionalnoj pripremi slavonske tjestenine, vožnje fijakerom, gastro ponudu, festival čokolade, zabavni i kulturno-umjetnički program.
Univerzal d.o.o. svim izlagačima koji su 2015. sudjelovali na Sajmu poklanja 10% popusta za vjernost. Ovaj poziv ima za cilj potaknuti vas da, razumijevajući važnost manifestacije Đakovo Expo Zlatne ruke, uz priliku za neposrednu promociju te reklamnu i tržišnu korist koju vam prisustvo na Sajmu može donijeti, čim prije potvrdite sudjelovanje. Za detaljnije informacije nazovite na broj tel. 031/811-018 ili nas kontaktirajte mailom na: univerzal@univerzal-djakovo.hr.

PREUZMITE PRIJAVNICU NA SVOJE RAČUNALO

PREUZMITE POZIVNICU NA SVOJE RAČUNALO

Moglo bi Vas zanimati