Celjski sajam, 12.-15.04.2016.

Pridružite nam se na najznačajnijim sajmovima energetike i industrijskog održavanja u široj regiji

18. međunarodni stručni sajam Energetika i 17. međunarodni stručni sajam Terotech-Održavanje u Celju, Slovenija od 12. do 15. travnja 2016.

Poštovani obrtnici, poduzetnici i stručnjaci koji ste aktivni na području energetike i industrijskoga održavanja, najveća slovenska sajamska kuća Celjski sajam i Hrvatska obrtnička komora pozivaju vas u Celje u travnju 2016. godine, na najznačajnije stručne sajmove svojih sadržajnih područja u široj regiji, 18. međunarodni sajam ENERGETIKA i 17. međunarodni sajam TEROTECH-ODRŽAVANJE.


Stručni sajmovi koje Celjski sajam priprema svake dvije godine u 2016. godini donose sveobuhvatnu ponudu opreme za grijanje, hlađenje i prozračivanje.

Na sajmu će biti predstavljena inovativna energetska rješenja, hibridna rješenja te sveobuhvatna ponuda za učinkovito industrijsko održavanje.

Sajamsko događanje također će obilježiti besplatni savjeti o energetskoj učinkovitosti u industriji. Na raspolaganju će biti najnovija rješenja automatizacije za industriju i dom, rješenja i savjetovanje za iskorištavanje obnovljivih izvora energije, novosti i inovacije.

Zašto se isplati posjetiti sajam ENERGETIKA i TEROTECH-ODRŽAVANJE?

Zato što:

–  Na sajmu će biti najznačajnije robne marke djelatnosti s posljednjim novostima i dostignućima

–  susrest ćete se s kolegama iz profesije i ponuđačima usluga domaćeg i stranih tržišta

–  upoznat će te najbolje primjere dobrih praksi

–  družit ćete se s izlagačima i drugim posjetiteljima na ENERGOFESTU (sajamska dvorana E, od 15:00 do 21:00 sati, u petak (15. 4.) do 18:00 sati).

BEZ TROŠKOVA ULAZNICE

Celjski sajam vam u dogovoru sa Hrvatskom obrtničkom komorom omogućuje besplatne ulaznice za razgledanje sajmova!

Registrirajte se na www.ce-sejem.si s kôdom E0274AAB3Fi na svoj e-mail ćete primiti e-ulaznicu za besplatan posjet sajmištu.

Registraciju morate obaviti u Hrvatskoj jer registracijski kôd u Sloveniji nije aktivan.

Za sve dodatne informacije obratite se:

–          Hrvatska obrtnička komora: g. Dražen Horvat, Savjetodavna služba;  e-mail: drazen.horvat@hok.hr , tel: 01/48 06 650,

–          Celjski sajam: gđa. Nina Ermenc Pangerl, Voditelj odnosa s inozemstvom, e-mail: nina.ermenc@ce-sejem.si; tel: 00386 3 54 33 200

Radujemo se susretu s vama u Celju!

Moglo bi Vas zanimati