Besplatna promocija ponuda obrtnika i trgovaca u Tjednu braka od 7. – 14.2.

Više od 2000 sudionika prisustvovalo je jednom od  50 događaja za vrijeme međunarodnog tjedna braka od 7. – 14.2. 2016. koji se odvijao u 16 hrvatskih gradova.

Želja nam je vidjeti još veći broj gradova u kojima će se priključiti pojedinci, mali obrtnici i kompanije, neprofitne udruge, vjerske zajednice i vladine agencije s programima koji povećavaju kvalitetu bračnih odnosa i njihovog pozitivnog utjecaja na obitelj i društvo.

Studije pokazuju da povećanjem kvalitete bračnih odnosa parovi provode manje dana na bolovanju, društveno su aktivni jer su skloniji volontiranju, manje su skloni depresiji te su generalno boljeg fizičkog i psihofizičkog stanja. U isto vrijeme, zdravi brakovi najbolje su okruženje za odrastanje djece i njihov razvoj, što potvrđuju i mnoge studije.

S tim ciljem želimo podići svijest javnosti o važnosti pravovremenog ulaganja u bračne odnose jer vjerujemo da čvršći brakovi čine zdravije obitelji. Kako bi u tome uspjeli pozivamo vas da se pridružite time što će te u navedenom tjednu ponuditi neke od svojih usluga ili proizvoda po posebnim cijenama za bračne parove na posebno istaknutom mjestu.

Molimo vas da vašu ponudu za Tjedan braka posebno istaknete u izlogu i web stranici te vas molimo da prijavite vašu ponudu ili proizvod kako bi bila objavljena na stranicama Tjedna braka kako bi vaša ponuda bila poznata široj javnosti kroz promociju na društvenim mrežama web stranici tjedna braka. 

Moglo bi Vas zanimati