25. Zagorski gospodarski zbor u Krapini 07.-09.09.2017

Poštovani,

            Čast nam je i zadovoljstvo ispred suorganizatora Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije pozvati Vas da se uključite svojim nastupom na ovogodišnjem 25. ZAGORSKOM GOSPODARSKOM ZBORU koji će se održati u sklopu «Tjedna kajkavske kulture – Krapina 2017.» u Krapini od 07. do 09. rujna 2017. godine.

             Zagorski-gospodarski zbor i ove godine se održava na atraktivnoj lokaciji Osnovne škole Ljudevit Gaj, Trg Stjepana Radića 1, Krapina.

 

             Pozivamo Vas da nam se pridružite na izložbenom prostoru kako bi zajednički predstavili obrtničke proizvode i usluge Vaših članova, te nastavili sa tradicijom uspješne organizacije Zbora na ovim prostorima.

            Svim Vašim zainteresiranim obrtnicima  koji uredno podmiruju obveze prema komorskom sustavu, osigurali smo besplatan nastup. Naziv Vaše Područne obrtničke komore, kao i obrtnika izlagača uvrstit će se u Katalog 25. Zagorskog gospodarskog zbora, kao i u sve prateće promidžbene aktivnosti.

            U prilogu Vam dostavljamo PRIJAVU za sudjelovanje na 25. Zagorskom gospodarskom zboru u Krapini, koju molimo da popunite i vratite što prije, a krajnji rok je do 31. kolovoza 2017. godine na e-mail adresu: cehovi@okkzz.hr, kontakt osoba Sandra Klasić, mob: 099/706-3600.

            Radujemo se Vašem dolasku i zahvaljujemo na suradnji.

Moglo bi Vas zanimati