11. MEĐUNARODNI RIBARSKI SAJAM “CROFISH” 2017.

Poštovani obrtnici,

i ove godine pozivamo vas da sudjelujete na 11. međunarodnom sajmu ribarstva Crofish koji će se i ovog puta održati u Poreču u dvorani Žatika od 26. do 28. listopada  2017. godine.

Na proteklom sajmu sudjelovalo je 80-ak izlagača, odnosno tvrtki iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Islanda i Španjolske koje su skupa zastupale više od 250 poznatih svjetskih brandova.

Prošlogodišnji sajam održan je na površini od 2.000 četvornih metara unutarnjeg i još 500 kvadrata vanjskog prostora. Sajam je posjetilo približno 3000 posjetitelja, a dojmovi prošlogodišnjih izlagača su izrazito pozitivni. 

Sajam ribarstva, akvakulture i sportskog ribolova CROFISH značajna je sajamska manifestacija u Istarskoj županiji te jedini događaj sa navedenom tematikom u Republici Hrvatskoj zbog čega je zanimljiv svim gospodarskim subjektima iz djelatnosti ribarstva, akvakulture i sportskog ribolova na području RH i susjednih država.

Izlagači na sajmu biti će: proizvođači i trgovci opremom za komercijalni i sportski ribolov, trgovci ribom i ribljim proizvodima, uzgajivači riba i morskih organizma, proizvođači plovila te ostale nautičke opreme, ribarske tvrtke i asocijacije, zadruge i udruženja u ribarskom sektoru.

Stručna popratna događanja poput specijaliziranih predavanja, tribina, okruglih stolova, kao i ostale aktivnosti na približavanju proizvoda ribarstva stanovništvu i turističkom tržištu zasigurno će dodatno doprinijeti značaju ovog sajma.

Posjet sajmu i ove će godine biti besplatan, a očekujemo 5000 posjetitelja iz cijele Hrvatske i šire. 

Više o sajmu možete saznati na službenoj web stranici sajma: www.crofish.eu

Animacijsko pismo / Prijavnica

Moglo bi Vas zanimati