„Kupujmo hrvatsko“ u Vinkovcima

Hrvatska gospodarska komora poziva vas da sudjelovanjem na akciji „Kupujmo hrvatsko“ u Vinkovcima uveličate završnicu svečane proslave 20. rođendana akcije!

Hrvatska gospodarska komora 20 godina nastoji kontinuirano promovirati sve one tvrtke, obrte, zadruge, udruge, obiteljska poljoprivredna gospodarstva te pojedince koji svojim radom, znanjem i kreativnošću pridonose razvoju gospodarstva, čime želimo dati na važnosti odabranim izlagačima čiji se proizvodi i usluge na domaćem tržištu odlikuju vrhunskom kvalitetom kao rezultatom hrvatske tradicije, razvojno-istraživačkog rada, inovacije i invencije.

Akcija je promotivno-prodajnog karaktera, a cilj je educirati i osvijestiti širu javnost o važnosti kupovine hrvatskih proizvoda kao generatora rasta hrvatskog gospodarstva.

Akciji će se pridružiti i ključni predstavnici iz područja djelatnosti trgovine kao potencijalni distribucijski kanali te tvrtke iz financijskog sektora i drugi ključni dionici. Cilj nam je educirati i osvijestiti širu javnost o važnosti kupovanja hrvatskih proizvoda kao pokretača otvaranja novih radnih mjesta, očuvanja postojećih uz povećanje konkurentnosti hrvatskog gospodarstva.

PRIJAVNI OBRAZAC za sudjelovanje izlagača na akciji „Kupujmo hrvatsko“ 13. listopada 2017. u Vinkovcima.

Svi sudionici (izlagači) moraju imati svu zakonom propisanu dokumentaciju: sanitarni certifikat, registraciju tvrtke, obrta, kućne radinosti, udruge i sve ostalo što je potrebno ishoditi za prodaju robe na otvorenom prostoru. Kod prodaje prehrambenih proizvoda, alkohola i lako pokvarljivih proizvoda moraju se poštovati svi propisani sanitarni i zdravstveni uvjeti sukladno posebnim propisima. Ukoliko sudionici (izlagači) planiraju prodavati proizvode ili usluge prilikom ove akcije, obvezni su izdavati fiskalne račune. Sudionici imaju obvezu dopremiti proizvode na  mjesto prodaje, osigurati propisane specifične uvjete za čuvanje i prodaju proizvoda i osigurati odgovornu osobu za provedbu prodaje.

Napomena:

Članice Hrvatske gospodarske komore neće participirati u troškovima organizacije ove akcije koja kao i do sada ima promotivno – prodajni karakter. Troškove će u cijelosti za članice snositi HGK.

Nečlanice (OPG, obrti i udruge/zadruge) plaćaju kotizaciju u iznosu od 500,00 kn ukoliko nisu tijekom 2017. platili članarinu za HGK.

Ukoliko su nečlanice HGK zainteresirane učlaniti se i postati dobrovoljne članice Hrvatske gospodarske komore (godišnja članarina iznosi 504,00 kune), dobile bi sve beneficije besplatnog izlaganja na klasičnim oblicima akcija „Kupujmo hrvatsko“ za tekuću godinu. Link za dobrovoljno članstvo u HGK: http://www.hgk.hr/dragovoljno-clanstvo-u-hgk.

Moglo bi Vas zanimati