Poziv na praćenje FB live prijenosa na stranici HOK-a, u ponedjeljak, 29.01. 2018., u 09.00 sati

Poštovani,

u ponedjeljak 29. siječnja 2018.godine, u 9.00 sati, u prostoru Hrvatske obrtničke komore (Ilica 49/I, Velika dvorana), potpisivanjem „Memoranduma o razumijevanju o uspostavi partnerstva za naukovanje u Republici Hrvatskoj“, formalizirat će se uspostava partnerstva za naukovanje između potpisnika: Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstva znanosti i obrazovanja, Ministarstva rada i mirovinskoga sustava, Ministarstva turizma, Agencije za strukovno obrazovanje, Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske obrtničke komore.

Potpisnici u ime navedenih institucija bit će:

sc. Martina Dalić, potpredsjednica Vlade Republike Hrvatske i ministrica, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta

prof.dr.sc. Blaženka Divjak, ministrica, Ministarstvo znanosti i obrazovanja

mr.sc. Marko Pavić, ministar, Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava

Gari Cappelli, ministar, Ministarstvo turizma

Dragutin Ranogajec, predsjednik, Hrvatska obrtnička komora

Luka Burilović, predsjednik, Hrvatska gospodarska komora

Mile Živčić, ravnatelj, Agencija za strukovno obrazovanje

Nakon potpisivanja održat će se i okrugli stol pod nazivom „Partnerstvom do kvalitetnijeg naukovanja“.

Budući da se radi o važnom događanju koje će u Hrvatskoj obrtničkoj komori okupiti četiri ministra te brojne druge visoke uzvanike, organizirat ćemo snimanje uživo, to jest „live prijenos“ na FB stranici HOK-a pa vas ljubazno molimo da se u isti uključite i popratite ga. Bit ćemo vam zahvalni na podršci i vjerujemo pozitivnim komentarima.

Moglo bi Vas zanimati