Akcija “KUPUJMO HRVATSKO” poziv za otvorenje akcije u Vukovaru – 03.05.2018.

Poštovani,

Hrvatska gospodarska komora organizira akciju Kupujmo hrvatsko koja će se održati u Vukovaru na Trgu dr. Franje Tuđmana 3. i 4. svibnja 2018. Akcija Kupujmo hrvatsko ima za cilj podizanje nacionalne svijesti o važnosti kupovine domaćih proizvoda. Danas akcija Kupujmo hrvatsko predstavlja najsnažniji simbol očuvanja vrijednosti našega gospodarstva.

Akcijom Kupujmo hrvatsko HGK od 1997. godine, promovira kvalitetne domaće proizvode, posebice one označene znakovima „Hrvatska kvaliteta“ i „Izvorno hrvatsko“, a kako bi se potaknula domaća proizvodnja i promovirali domaći kvalitetni proizvodi, što doprinosi povećanju ukupne konkurentnosti hrvatskoga gospodarstva; te ujedno ojačala svijest o važnosti kupovine takvih proizvoda. Uz činjenicu da utječe na svijest potrošača o važnosti kupovine domaćih proizvoda, akcija je usmjerena na promociju hrvatskih proizvođača koji ulažu velik trud, kreativnost i napore u svakodnevnoj borbi s tržišnim izazovima. Hrvatska gospodarska komora nastavlja akciju „KUPUJMO HRVATSKO“, promocija očuvanja tradicije i vrijednosti ruralnih prostora.  U prilogu dostavljamo program akcije i popis izlagača.

Sukladno navedenom ovim putem pozivamo Vas da svojom nazočnošću uveličate ovu akciju i pripomognete popularizaciji hrvatskih proizvoda i robnih marki. Očekujemo da nam se pridružite u terminu svečanog otvorenja 03.05. u 10.00 sati.

Moglo bi Vas zanimati