Državno prvenstvo cvjećara 2019.

Državno prvenstvo cvjećara održat će se 2. svibnja u Splitu, a na njemu će biti izabran hrvatski predstavnik za Europsko prvenstvo cvjećara 2020. u Poljskoj

Organizator ovogodišnjeg natjecanja je Sekcija cvjećara Hrvatske obrtničke komore, domaćin i suorganizatori su Udruženje obrtnika Split i Obrtnička komora Splitsko-dalmatinske županije.

Pred stručnim ocjenjivačkim sudom i uz mogućnost nazočnosti publike, natjecatelji će izrađivati aranžmane na natjecateljske teme. Po završetku natjecanja, ocjenjivački sud zbraja bodove i u večernjem dijelu programa proglašava sveukupnog pobjednika Državnog prvenstva cvjećara 2019. godine. Sveukupni pobjednik je onaj natjecatelj koji ima najviše osvojenih bodova u svim kategorijama. Stručni ocjenjivački sud čine tri člana koji su europski licencirani suci s licencom FLORINT-a.

Pozivaju se svi zainteresirani da posjete ovo atraktivno natjecanje u prekrasnim Dioklecijanovim podrumima te vide kako se cvijeće u rukama hrvatskih stručnjaka pretvara u umjetnost.

Prijavnica za natjecatelje kao i detalji programa se nalaze u prilogu.

Najava – Državno prvenstvo cvjećara 2019..pdf 437,93 kB

06a_prijavnica_2019.docx 24,04 kB

Moglo bi Vas zanimati