Uputa za ugostiteljske objekte – HZJZ

Danas je objavljena druga verzija Upute za ugostiteljske objekte u koju su dodatno uključena dva tipa ugostiteljskih objekata: konobe iz skupine „Barova“ i objekti jednostavnih usluga.

Podsjećamo, Hrvatski zavod za javno zdravstvo izdao je Upute za ugostiteljske objekte kojima se dopušta rad, uz pridržavanje svih produepidemijskih mjera i strogih mjera socijalnog distanciranja u 11 točaka.      

Međutim, još uvijek je zabranjeno usluživanje jela, pića i napitaka u samom objektu.  Sukladno Uputi, navedenim objektima, dopuštena je usluga dostave, preuzimanje narudžbe ispred objekata te drive-in sistem, poštujući protuepidemijske mjere i stroge mjere socijalnog distanciranja.

Na sljedećoj poveznici možete pronaći  Pravilnik o razvrstavanju i minimalnim uvjetima ugostiteljskih objekata iz skupina “Restorani”, “Barovi”, “Catering objekti” i “Objekti jednostavnih usluga”: https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2007_08_82_2599.html

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Moglo bi Vas zanimati