Predsjednik Ranogajec sudjelovao u prvom poslovnom podcastu Kvake24

Zbog niza problema s kojima se susreću hrvatski poslodavci 24sata su u partnerstvu s Hrvatskom obrtničkom komorom prije nekoliko mjeseci pokrenuli poduzetničku platformu Kvaka24, koja kroz bogat sadržaj daje pristup korisnim, novim i provjerenim informacijama iz svijeta biznisa. Ta jedinstvena medijska platforma objavljuje vijesti i sadržaj iz raznih industrija i sfera poslovanja, a namijenjena je obrtnicima i vlasnicima tvrtki, u rasponu od onih s tek nekoliko radnika do većih kompanija.

Uz stručne tekstove, sadržaj će se upotpuniti stručnim poslovnim podcastima. Tema prvog podcasta je digitalizacija malih i srednjih poduzetnika. Snježani Krnetić, voditeljici podcasta, Dragutin Ranogajec, predsjednik HOK-a, i Andreja Kajtaz, direktorica Sektora komercijalnih rješenja Fine, rekli su mnogo toga o digitalizaciji poslovanja te o tome koliko ona olakšava poslovne procese. Dragutin Ranogajec ističe da je pandemija ubrzala prilagodbu obrtnika nastaloj situaciji, a da im je potrebno maksimalno olakšati poslovanje što se tiče administracije i složenosti propisa. Što obrtnici mogu očekivati od HOK-a, kakav je odnos FINA-e i srednjih i malih poduzetnika samo su neka  od pitanja na koja ćete u ovom podcastu dobiti odgovore.

Podcast je moguće pogledati: https://www.hok.hr/novosti-iz-hok/predsjednik-ranogajec-sudjelovao-u-prvom-poslovnom-podcastu-kvake24

Moglo bi Vas zanimati