Želite li dopuniti svoja znanja, nadograditi iskustva suvremenim mediteranskim recepturama i tehnikama oslonjenu na tradiciju, prijavite se na MEDITERRANEAN CULINARY ARTS radionice. Trosatna edukacija za ugostitelje, kuhare te F&B menadžere objedinjuje napredne kulinarske metode i tehnike Haute Cuisine koje ćete upoznati kroz pripremu atraktivnih jela od ribe, kao i priprema vrhunskih a la carte morskih predjela s modernima dekoracijama uz primjenu Zero Waste koncepta pod vodstvom chefa Željka Nevena Bremeca. Program izvodi se uz potporu Ministarstva turizma RH, partnera i sponzora kao dio projekta Kompetencije za izvrsnost u ugostiteljstvu.
MCA roadshow:
19.1.2022., 13:00 Kotanyi Gourmet Club, Savska cesta 116, Zagreb
20.1.2022., 11:30 Hotel Golfer, Terme Sveti Martin, Izvorska 3, Sveti Martin na Muri
24.1.2022., 10:00 Ugostiteljsko-turistička škola Osijek, Matije Gupca 61, Osijek
25.1.2022., 10:00 Restoran TN Stari podrum, Šetalište O. M. Barbarića 4, Ilok
26.1.2022., 10:00 Restoran Maestro, Vukovar
22.3.2022., 12:00 Gastro Centar Hvar, Miće Marchija 9, Hvar
Broj mjesta je ograničen, a sudjelovanje besplatno. Potrebno predočiti valjanu COVID potvrdu prilikom dolaska na radionicu.
Informacije i prijave na: +385 99 3198 961 ili info@skmer.hr