Pogodnosti za obrtnike u Pevexu – novom partneru programa HOK Obrtnik plus

Hrvatska obrtnička komora i Pevex d.d. potpisali su Sporazum o suradnji u projektu HOK Obrtnik plus kojim se obrtnicama i obrtnicima osiguravaju posebni uvjeti nabave proizvoda iz prodajnog asortimana vodećeg trgovca neprehrambenim proizvodima.

Sporazum su potpisali predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dalibor Kratohvil i predsjednik Uprave Pevex d.d. Krešimir Bubalo.

Predsjednik HOK-a istaknuo je kako će pogodnosti koje se nude omogućiti obrtnicima povoljnije ulaganje u poslovanje, a time i povećanje konkurentnosti. „HOK kontinuirano prati i osluškuje potrebe svojeg članstva te tražimo partnere koji mogu kvalitetno pratiti njihove potrebe u svakodnevnom poslovanju. Iznimno nam je drago što kao strateškog partnera u program HOK Obrtnik plus uključujemo Pevex, vodećeg trgovca neprehrambenim proizvodima. Zajedničkim snagama olakšat ćemo poslovanje obrtnika i obrtnica“, poručio je Kratohvil. 

„Pevex prepoznaje potrebe obrtnika diljem Hrvatske kojima želimo pomoći u poslovanju te daljnjem razvoju. Kao lider na domaćem tržištu i kompanija koja se može pohvaliti asortimanom od gotovo 70000 artikala, prvi smo izbor kada je riječ o proizvodima za gradnju, uređenje i opremanje, što će siguran sam, prepoznati hrvatski obrtnici. Osim same prodaje, posvećeni smo i postprodaji te edukacijama, što naši kupci pozdravljaju. Kontinuirano povećavamo broj zadovoljnih veleprodajnih kupaca kojima nastojimo pružiti najbolji omjer cijene i kvalitete. Obrtnici daju velik doprinos poduzetništvu u Hrvatskoj, a Pevex im postaje siguran i pouzdan partner s kojim će sigurno i lako moći i dalje uspješno ostvarivati svoje ciljeve. Želja nam je da budu konkurentni, a mi ćemo im u tome pomoći kako dostupnošću, tako i cijelim procesom nabave i distribucije proizvoda“,  napomenuo je prilikom potpisivanja Sporazuma o suradnji predsjednik Uprave Pevexa Krešimir Bubalo.

HOK Obrtnik plus je program koji obaveznim i dobrovoljnim članovima Hrvatske obrtničke komore osigurava brojne pogodnosti kod dobavljača roba i usluga iz raznih gospodarskih grana, čime se mogu ostvariti značajne uštede u poslovanju. U okviru programa pogodnosti, Komora nastavlja pregovarati s brojnim potencijalnim partnerima kako bi se proširio portfelj suradnji i članovima osiguralo povoljnije poslovanje te poticajno poduzetničko okruženje.

Moglo bi Vas zanimati