Prezentacija Mjera aktivne politike zapošljavanja

Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Vukovar u suradnji sa Udruženjem obrtnika Vukovar organizira prezentaciju Mjera aktivne politike zapošljavanja iz nadležnosti HZZ-a i vaučera za obrazovanje.

Na prezentaciji će Vas informirati o uvjetima i načinima provedbe mjera aktivne politike zapošljavanja u 2024. godini koje su usmjerene na:

·         poticanje zapošljavanja
·         usavršavanje i prekvalifikacije zaposlenih
·         obrazovanje i osposobljavanje nezaposlenih za potrebe konkretnog radnog mjesta
·         očuvanje radnih mjesta
·         poticanje mobilnosti radne snage.

Tijekom prezentacije dobit ćete i sve važne infomacije o vaučerima za obrazovanje, financijskom instrumentu dodjele javnih sredstava za obrazovanje odraslih te o mjerama zapošljavanja na zelenim i digitalnim radnim mjestima.

Napominjemo kako su u okviru Nacionalnog plana oporavka i otpornosti osigurana značajna financijska sredstva za poticanje zapošljavanja i cjeloživotnog obrazovanja, a tijekom prezentacije ćete dobiti sve potrebne informacije kako ih možete iskorititi.

Nakon održane prezentacije, predstavnice Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područnog ureda Vukovar će Vam biti na raspolaganju za sva pitanja i nejasnoće. Očekivano trajanje prezentacije je jedan sat, a sudjelovanje je besplatno.

Prezentacija će se održati 14.03.2024.g. u 19 sati u prostorijama Udruženja obrtnika Vukovar na adresi Dr. Franje Tuđmana 22. Molimo da svoj dolazak potvrdite najkasnije do 13.03.2024.g. do 12 sati na e-mail: uo.vukovar@hok.hr ili na broj telefona 032/441-995.

Moglo bi Vas zanimati