Edukacijska radionica na temu gastro i eno turističkog proizvoda

Poštovani,

zadovoljstvo nam je najaviti drugu u nizu edukacijsku radionicu na temu gastro i eno turističkog proizvoda koja će biti održana u Hotelu Ambasador u Opatiji, 14.06.2017. Radionica je organizirana u suradnji Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske obrtničke komore.

Radionica će pružiti vrhunski edukativni sadržaj i informacije o svjetskim trendovima u segmentu gastronomije i enologije, uključujući marketing, a namijenjena je prvenstveno chefovima u restoranima, voditeljima ugostiteljskih objekata i sl.

Predavači su chefovi okrunjeni Michelinovim zvjezdicama i vrhunski sommelieri.

Broj mjesta je ograničen, odnosno možemo primiti najviše 100 sudionika.

Prijave ćemo zaprimati najkasnije do ponedjeljka 12. lipnja do 16.00 sati.

Ove jeseni planiramo održati još 2 radionice za kontinentalni dio Hrvatske koje će se održati u Zagrebu i Osijeku.

Program radionice:

Opatija 14.06.2017, Hotel Ambasador

 

 09:00- 9:30         Registracija uzvanika

09:40-10:15

„Tradicionalno i moderno u gastronomiji“ Chef Filippo Saporito, 1 Michelin*, član JRE, restoran La leggenda dei frati, Firenze, Italija

10:15-11:00

„Slatki dašak za lijepo sjećanje“, Chef slastičar Ombrett Giovannini, restoran La leggenda dei frati, Firenze, Italija

11:00-11:30

Brendiranje putem društvenih mreža“, Elena Schipani, Manager za marketing u prehrambenom sektoru, Treviso, Italija

11:30-12:00

Pauza za kavu

12:00-12:35

„Glava u zvjezdicama“, Chef Lionel Levy, 1 Michelin * InterContinental – Hotel Dieu, Marseille, Francuska

12:40-13:30

Sljubljivanje hrane i vina/najpoznatije svjetske sorte“, Mira Šemić, WSET sommelier, Ljubljana, Slovenija

13:30 –14:20     

14:30

    

„Sljubljivanje hrane i vina / hrvatske autohtone sorte“, Klaudio Jurčić, sommelier, Opatija, Hrvatska

Tasting s potpisom Michelinovih chefova

 

 

Način prijave:

Budući da je ograničen broj mjesta, način prijave biti će po principu što ranije prijave, odnosno do popunjavanja mjesta.

Prijavu je potrebno poslati na e-mail cehovi@hok.hr s Vašim imenom i prezimenom, radnim mjestom/funkcijom, nazivom ugostiteljskog objekta, e-mail adresom te web stranicom.

U slučaju dodatnih pitanja molimo kontaktirati Krešimir Tomić, tel 01/4806 631, cehovi@hok.hr , kresimir.tomic@hok.hr

Moglo bi Vas zanimati